طرز تهیه نان کاکولی بختیاری

به گزارش مجله پریها، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه نان کاکولی بختیاری

مواد لازم:

آرد گندم 4 پیمانه

شیر 1 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

روغن مایع 1/2 پیمانه

مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ 1 عدد

کشمش 1/2 پیمانه

گردو خرد شده 1/2 پیمانه

مواد رومال:

شیره خرما 1/2 پیمانه

کنجد 3 قاشق غذا خوری

سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری

زعفران آب کرده یا گلرنگ 1/2 پیمانه

طرز تهیه کاکولی:

1- ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند.

2- سپس آرد وروغن وشکر و شیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

3- سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید و آرد بپاشید و در ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند.

4- سپس فر را روشن کرده با درجه 175 سانتیگراد.

5- سینی فر را چرب کنید وکمی دستتان راچرب کنید و خمیر را ورز بدهید تا هواش خارج بشه و سپس چانه هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره ای به قطر 12 تا15 سانتیمتر و روش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید و در فر به مدت سی دقیقه بگذارید.

6- بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 شهریور 1399 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 1122

به "طرز تهیه نان کاکولی بختیاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان کاکولی بختیاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید