طرز تهیه اسپاگتی اسفناج و گوجه به روش ایتالیایی ها

به گزارش وبلاگ مجله پریها، اگر می خواهید غذایی بدون استفاده از مرغ و گوشت آماده کنید یا گیاه خوار هستید حتما این غذا را امتحان کنید. وقتی اسپاگتی اسفناج و گوجه روی میز غذای تان می آید، تمام توجه ها را به سمت خودش جلب می نماید. اگر هوادار غذاهای ایتالیایی هستید و طعم پیتزا اسفناج را هم دوست داشته اید، این دستور پخت را امتحان کنید. مطمین باشید که از چشیدن طعم اسفناج و گوجه ای که چاشنی غذایتان شده اند پشیمان نمی شوید.

طرز تهیه اسپاگتی اسفناج و گوجه به روش ایتالیایی ها

برای دیدن شاهکارهای تاریخ اروپا با تور ایتالیا همراه شوید.

  • مواد لازم برای تهیه اسپاگتی اسفناج و گوجه

روغن دو قاشق غذاخوری

پیاز(خرد شده) یک عدد

سیر(رنده یا خرد شده) سه یا چهار حبه

رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی(نگینی خرد شده) پنج عدد

آب یک و نیم پیمانه

اسپاگتی(500 گرمی) یک بسته

نمک به مقدار لازم

اسفناج دو پیمانه

پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین به مقدار لازم

  • طرز تهیه اسپاگتی اسفناج و گوجه

مرحله اول

یک قابلمه بزرگ بردارید و روی شعله متوسط رو به بالا قرار دهید. روغن را اضافه کنید و کمی قابلمه را تکان دهید تا تمام سطح آن با روغن پوشیده گردد.

پیاز را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت دهید و بعد سیر را اضافه کنید. سیر و پیاز را یک دقیقه دیگر تفت دهید تا پیاز آغاز به طلایی-قهوه ای شدن کند. سپس رب را اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سپس ارگانو را اضافه کنید.

مرحله دوم

گوجه خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا گوجه ها له شوند. یک و نیم پیمانه آب اضافه کنید و صبر کنید تا مخلوط به دمای جوش برسد. سپس در قابلمه را بگذارید تا گوجه ها برای 10 دقیقه بپزند. حالا اسپاگتی را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا اسپاگتی ها نرم شوند و در مخلوط غوطه ور شوند.

در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید تا به مدت 10 دقیقه بپزند.

مرحله سوم

در قابلمه را بردارید و نمک را اضافه کنید. در این مرحله اسفناج را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا اسفناج ها له شوند. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید پنج دقیقه بماند.

اسپاگتی خوشمزه شما آماده است. آن را داخل ظرف سرو بکشید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید.

نکات

اگر به ارگانو دسترسی ندارید می توانید ادویه پاستا یا آویشن را جایگزین کنید.

به جای گوجه فرنگی نگینی، می توانید از گوجه پوره شده با غذاساز و یا کنسرو آماده گوجه فرنگی بهره ببرید.

می توانید به جای اسپاگتی از ماکارونی شکل دار یا هر نوع اسپاگتی که دوست دارید بهره ببرید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 آبان 1398 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 516

به "طرز تهیه اسپاگتی اسفناج و گوجه به روش ایتالیایی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی اسفناج و گوجه به روش ایتالیایی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید