غذا در ایتالیا - آشنایی با غذاهای لذیذ کشور ایتالیا

به گزارش وبلاگ پریها، آشنایی با غذاهای لذیذ کشور ایتالیا

غذا در ایتالیا : به جرات می توان گفت که همه به نوعی غذاهای ایتالیایی را دوست دارند و از خوردن غذاهای ایتالیایی لذت زیادی می برند. ایتالیا، کشوری است با یکصد شهر و یک هزار برج زنگ دار، به همراه صدها غذا با هزاران دستور العمل. افراد با شنیدن نام کشور ایتالیا ، به یاد غذاهای خوشمزه و معروف آن می افتند.

غذا در ایتالیا - آشنایی با غذاهای لذیذ کشور ایتالیا

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

بلیط هواپیما در طاهاگشت

ایتالیایی ها 300 سال قبل از دیگر اروپاییان، از چنگال استفاده می کردند، احتمالا به این دلیل که برای خوردن پاستا، که لغزنده و بسیار گرم است احتیاج به استفاده از چنگال بوده است.

وقت سفارت یونان

مواد زیادی در تهیه غذاهای ایتالیایی بکار برده می گردد (مانند آرتیچوک یا کنگرفرنگی، انچووی یا ماهی کولی، آسپاراگوس، پنیرهای مختلف، …) اما جالب است بدانید رایج ترین و کاربردی ترین آنها، به رنگ های پرچم کشور ایتالیا هستند. پیتزا مارگاریتا برای اولین بار در سال 1889 در ناپل توسط فردی به نام اسپوزیتو به افتخار بازدید ملکه ایتالیا، از ناپل تهیه شد. وی به همین خاطر سعی کرد تا غذایی تهیه کند به رنگ های پرچم ایتالیا تا میهن پرستی خود را به ملکه نشان دهد. قرمز گوجه فرنگی، سفید سیر و پنیر موتزارلا و سبز اورگانو، ریحان و جعفری. دقیقا به همین سادگی. حال به منظور آشنایی بیشتر شما با حال و هوای غذاهای ایتالیایی بر آن شدیم تا اطلاعاتی در خصوص فرهنگ غذایی، سبک های مختلف و انوع سس استفاده شده در ایتالیا را در اختیار شما قرار دهیم.

سبک های غذایی مناطق مختلف ایتالیا

  • سبک غذایی مناطق مختلف شمال ایتالیا، جسورانه و بسیار خوشمزه است و نشان از وفور نعمت در منطقه داشته و بازتاب نماینده کیفیت مواد اولیه موجود در آنجاست. به دلیل وفور گوشت گوسفند، گوساله و حتی شکار در هر وعده غذایی تکه های عظیم گوشت را در غذاها می توان مشاهده نمود.
  • غذاهای مناطق مرکزی سبک تر از مناطق شمالی است. گوشت کمتر، سبزیجات بیشتر و پنیرهای تازه (مانند ریکاتا) در غذاهای این منطقه دیده می گردد.
  • جنوب ایتالیا سبک مخصوص به خود را دارد و برخلاف باورهای رایج، آنها از رب گوجه، سیر و اورگانو تا سر حد مرگ استفاده نمی نمایند. واقعیت این است که آنها از ترکیب دقیقی از طعم دهنده ها و ادویه جات بهره می برند و غذاهایی سبک و خوش آب و رنگ می آفریند.

وقت سفارت ایتالیا

غذاهای مجارستان

رژیم غذایی این کشور، ترکیبی از ویژگی های آشپزی مجارستان و گروه های قومی آن است. غذاهای سنتی مجارستان، بر پایه گوشت، سبزیجات فصلی، میوه ها، نان تازه و محصولات لبنی و انواع پنیر است. مجارستانی ها عاشق انواع خوراک، نان و شیرینی، گوشت های بریان شده، گوشت شکار و البته پاپریکا هستند. آنها از این ادویه معطر و عالی برای طعم دار کردن بیشتر غذاهای خود استفاده می نمایند. ترکیب کردن انواع گوشت، یکی از تکنینک های رایج در آشپزی مجارستان است.

سوپ ها، کاسرول ها، دسرها و انواع کرپ ها، بخش مهم دیگری از آشپزی این کشور را تشکیل می دهند. در آشپزی این منطقه، از پنیرهای متنوعی استفاده می گردد. غذاهای مجارستانی، غالبا پرادویه هستند و پاپریکای تند یکی از اجزای جدانشدنی ادویه های مجارستانی است. البته از پاپریکای شیرین هم به وفور استفاده می نمایند.

آشپزی این منطقه بسیار تحت تاثیر گروه های قومی Magyar است. سبک زندگی کوچ نشینی این قوم و پرورش دام توسط آنها، باعث شده که مصرف گوشت به خصوص پخته شده روی آتش در آشپزی این کشور به وفور مشاهده گردد.

در ادامه با تعدادی از غذاهای ملی مجارستان آشنا می شویم که می توانید آنها را در سفر به بوداپست امتحان کنید.

گولاش (gulyás)

سوپ ماهیگیر (Halászlé)

لانگوش (Lángos)

فوزلیک (Főzelék)

کیک Somlói Galuska

Pörkölt و Paprikás

Dobos Torte

دلمه کلم (Töltött Káposzta)

Kürtös Kalács

Túrós Csusza

وقت سفارت مجارستان

غذاهای هلند

آمستردام شاید به خاطر آشپزی اش شهرت چندانی نداشته باشد اما غذاهای محلی بسیار خوشمزه ای دارد که حتما باید امتحان کنید.

آمستردام برای تمام مسافران گرسنه از پنکیک های کوچک گرفته تا کراکت های دست فروشان، تجربه ای از غذاهای خوشمزه را ایجاد می نماید. غذاهایی چون نیو هرینگ (که از ماهی تهیه می گردد)، میان وعده هایی چون بیتربالن، شیرینی هایی چون پوفرجیس و بسیاری موارد دیگر را، تا حداقل برای یک بار امتحان نکرده اید به خانه بازنگردید.

داچ نیو هرینگ (Dutch New Herring)

کراکت (Kroket)

پاتات (Patat)

پوفرجیس

بیتربالن (Bitterballen)

استروپوافل (Stroopwafel)

دراپ (drop)

کاس (Kaas)

هیجلزلگ (Hagelslag)

اولیبالن (Oliebollen)

وقت سفارت هلند

مشهورترین غذاهای فرانسوی

در فرانسه منطقه به منطقه، آداب و تنوع غذایی مختلفی را شاهدیم. اگر در پایتخت فرانسه یعنی پاریس باشید، می بینید که غذاهای دریایی مانند صدف و حلزون هواداران زیادی دارند اما در جنوب فرانسه به دلیل رواج کشاورزی، علاقه به سبزی ها، میوه ها و به خصوص سیب زمینی بیشتر است و اهالی بخش عظیمی از این کشور نیز به غذاهای گوشتی گرایش دارند. فرهنگ غذایی در فرانسه بسیار جالب است.

استیک فریت (بیفنک فریت)

جگر چرب

فاریناتا

اِسکارگو

سوپ پیاز فرانسوی

کرپ قارچ و اسفناج

سوفله

تارت فرانسوی

راتاتویی ratatouille

گراتین دوفینوس

وقت سفارت فرانسه

این مطلب ی بوده و وب سایت خبرنگاران هیچگونه مسئولیتی در قبال لینک های آن ندارد

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت

منبع: تاپ تراول
انتشار: 21 خرداد 1399 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 976

به "غذا در ایتالیا - آشنایی با غذاهای لذیذ کشور ایتالیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذا در ایتالیا - آشنایی با غذاهای لذیذ کشور ایتالیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید