صبحانه چند لایه سیسیلیایی

به گزارش وبلاگ پریها، این صبحانه ایتالیایی در تابه تهیه می گردد و پخت آن کمتر از یک ساعت زمان احتیاج دارد.

صبحانه چند لایه سیسیلیایی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
  • زمان پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • 5 پیمانه نان فرانسوی خرد شده
  • 100 گرم پپرونی خرد شده
  • ¼ پیمانه فلفل
  • 140 گرم برگ اسفناج
  • ¼ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده
  • یک پیمانه مخلوط پنیر (مخلوط انواع پنیرهای دلخواه) رنده شده
  • 3 عدد تخم مرغ همزده
  • 1.5 پیمانه شیر
  • یک قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف ظرف پیرکس یک لایه تکه های نان بچینید و 10 دقیقه بپزید.

2- نیمی از نان های برشته شده را داخل تابه بزرگی بریزید. بقیه آنها را در کف ظرف به صورت یک لایه بگذارید بمانند. روی آنها نیمی از پپرونی و فلفل و همه برگ های اسفناج را بریزید و روی آنها به جای مانده نان ها را بریزید. بقیه لایه ها را نیز دوباره تکرار کنید و در آخر مخلوط پنیرها را روی آن بریزید.

3- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، سبزیجات معطر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. به آرامی آن را روی مواد بریزید. پنیر پارمسان را روی آنها بریزید و آن را دو تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

4- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. ظرف را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مواد پخته و سطح آنها طلایی و برشته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 316
  • چربی: 18 گرم
  • کلسترول: 146 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 22 گرم
  • فیبر: یک گرم
  • سدیم: 1006 میلی گرم
  • پتاسیم: 289 میلی گرم
  • کلسیم:303 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 2120

به "صبحانه چند لایه سیسیلیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صبحانه چند لایه سیسیلیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید