صبحانه چند لایه سیسیلیایی
به گزارش وبلاگ پریها، این صبحانه ایتالیایی در تابه تهیه می گردد و پخت آن کمتر از یک ساعت زمان احتیاج دارد.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 35 دقیقه
- زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
- زمان پخت: 35 دقیقه
مواد لازم
- 5 پیمانه نان فرانسوی خرد شده
- 100 گرم پپرونی خرد شده
- ¼ پیمانه فلفل
- 140 گرم برگ اسفناج
- ¼ پیمانه گوجه فرنگی خشک شده
- یک پیمانه مخلوط پنیر (مخلوط انواع پنیرهای دلخواه) رنده شده
- 3 عدد تخم مرغ همزده
- 1.5 پیمانه شیر
- یک قاشق چایخوری پودر سبزیجات معطر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه
- ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. کف ظرف پیرکس یک لایه تکه های نان بچینید و 10 دقیقه بپزید.
2- نیمی از نان های برشته شده را داخل تابه بزرگی بریزید. بقیه آنها را در کف ظرف به صورت یک لایه بگذارید بمانند. روی آنها نیمی از پپرونی و فلفل و همه برگ های اسفناج را بریزید و روی آنها به جای مانده نان ها را بریزید. بقیه لایه ها را نیز دوباره تکرار کنید و در آخر مخلوط پنیرها را روی آن بریزید.
3- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، سبزیجات معطر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. به آرامی آن را روی مواد بریزید. پنیر پارمسان را روی آنها بریزید و آن را دو تا 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
4- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. ظرف را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا مواد پخته و سطح آنها طلایی و برشته شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 316
- چربی: 18 گرم
- کلسترول: 146 میلی گرم
- کربوهیدرات: 22 گرم
- فیبر: یک گرم
- سدیم: 1006 میلی گرم
- پتاسیم: 289 میلی گرم
- کلسیم:303 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم