قرقاش: خواستار مقابله با ایران نیستیم

به گزارش وبلاگ پریها، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه با تاکید بر ضرورت توقف دخالت های خارجی در امور خاورمیانه گفت: خواستار مقابله با ایران نیستیم.

قرقاش: خواستار مقابله با ایران نیستیم

به گزارش خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری العین، انور قرقاش، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه امروز(یکشنبه) در سخنرانی خود در ششمین کنفرانس راهبردی ابوظبی که مسئولان و پژوهشگران کشورهای مختلف در آن شرکت نموده اند گفت: توقف دخالت های کشورهای خارجی در امور داخلی خاورمیانه امری لازم است و شورای امنیت باید قوانین مربوط به دخالت در امور دیگر کشورها را اجرایی کند.

وی اضافه نمود: وقتی در رابطه با مساله ایران بحث می گردد کشورهای خلیج(فارس) باید به میز مذاکره بروند.

قرقاش گفت: ما خواستار مقابله با ایران نیستیم اما رفتارهای خصمانه و تخریبی این کشور را نمی توانیم بپذیریم.

این سخنان درحالی است که سیاست جمهوری اسلامی ایران همیشه کوشش برای برقراری صلح و ثبات و امنیت در منطقه بوده و مقامات کشورمان از جمله محمد جواد ظریف بارها خواستار امضای معاهده عدم تعرض به همسایگان شده است.

حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان هم علاوه بر مطرح کردن ابتکار صلح هرمز در سازمان ملل اخیرا پیامی مبنی بر برقراری روابط بر اساس صلح و امنیت به وسیله کویت به عربستان و بحرین فرستاده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 10 دی 1398 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 634

به "قرقاش: خواستار مقابله با ایران نیستیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرقاش: خواستار مقابله با ایران نیستیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید