طرز تهیه لازانیای بادمجان بدون گوشت و گیاهی
به گزارش وبلاگ پریها، لازانیا غذایی خوشمزه و دوست داشتنی است که در تمام دنیا هوادار دارد. لازانیا را می توان یه شیوه های مختلف تهیه کرد که یکی از آن ها طرز تهیه لازانیای بادمجان است. در طرز تهیه انواع لازانیا ، می توان لازانیا بادمجان را غذایی کاملا گیاهی دانست. در تهیه این غذا از گوشت استفاده نمی گردد و همین موضوع باعث می گردد که برای گیاه خواران یا کسانی که نمی توانند گوشت قرمز استفاده نمایند، گزینه مناسبی باشد. در این مطلب از خبرنگاران قصد داریم تا درست کردن لازانیا بادمجان بدون گوشت را آموزش دهیم، پس تا پایان همراه ما باشید.

لازانیا بادمجان | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 45 دقیقه |
زمان پخت | 30 دقیقه |
اندازه سختی | میانه |
طرز تهیه لازانیا گیاهی بادمجان
لازانیا غذای محبوبی است که انواع مختلفی دارد و طرز پخت لازانیا با مرغ نیز یکی از آن ها است. لازانیا بادمجان نیز غذای خوشمزه ای بوده که مواد اولیه آن را سبزیجات تشکیل می دهد، به همین علت با یک غذایی گیاهی روبه رو هستیم که بسیار خوشمزه و سالم است. البته بعضی افراد طرز تهیه لازانیای بادمجان با گوشت چرخ نموده یا مرغ را نیز دوست دارند. در حقیقت درست کردن این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید مواد اولیه آن را مطابق سلیقه خود تغییر دهید.
مواد اولیه لازانیا بادمجان و قارچ
برای درست کردن لازانیا بادمجان برای 4 نفر، به مواد اولیه زیر احتیاج دارید. اگر می خواهید این غذا را برای تعداد بیشتر یا کمتری درست کنید، با یک ضرب و تقسیم ساده، اندازه مواد اولیه را کاهش یا افزایش دهید.
مواد لازم | اندازه مورد احتیاج |
بادمجان | 3 عدد |
قارچ | 200 گرم |
لازانیا | 1 بسته |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
شیر | 2 لیوان |
پنیر پیتزا | به اندازه لازم |
نمک | به اندازه لازم |
پودر آویشن و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
دستور پخت لازانیا بادمجان بدون گوشت
در ادامه طرز پخت لازانیا گیاهی بادمجان را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم. طرز تهیه این لازانیا نسبت به طرز تهیه لازانیای گوشت-مرغ-اسفناج و بعضی دیگر از انواع لازانیا ساده تر است و به راحتی می توانید آن را تهیه کنید.
- مرحله اول: در طرز تهیه لازانیای بادمجان ، ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کنید. داخل یک تابه روغن ریخته و بادمجان ها را سرخ کنید.
- مرحله دوم: قارچ ها را به شکل حلقه ای خرد نموده و داخل یک تابه با اندازهی روغن سرخ کنید. برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها، دقت کنید که حرارت شعله زیاد باشد. فلفل دلمه ای را به صورت نواری خرد نموده و زمانی که قارچ ها سرخ شدند، به تابه اضافه کنید.
- مرحله سوم: سیر را رنده نموده و به همراه ادویه ها شامل پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک به تابه بیافزایید. مواد را به خوبی هم بزنید و در خاتمه رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید.
- مرحله چهارم: چند دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید تا خامی رب نیز گرفته گردد. بادمجان های سرخ شده را به مواد داخل تابه بیافزایید. حالا اندازهی آب به تابه اضافه کنید تا مواد کاملا بپزند. زمانی که آب درون تابه تبخیر شد، تابه را از روی شعله بردارید.
- مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه لازانیا بادمجان و قارچ ، نوبت به درست کردن سس بشامل می رسد. کره را داخل یک تابه تمیز ریخته و روی شعله بگذارید. زمانی که کره ذوب شد، آرد را اضافه نموده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته گردد. شیر را کم کم به تابه بیافزایید و به خوبی هم بزنید تا آرد گلوله نگردد. اندازهی فلفل سیاه نیز داخل مواد بریزد و زمانی که سس به غلظت مناسب رسید، تابه را از روی شعله بردارید.
- مرحله ششم: داخل یک قابلمه آب و نمک بریزید، قابلمه را روی شعله بگذارید و زمانی که آب به جوش آمد، ورقه های لازانیا را داخل قابلمه بگذارید. پس از پخته شدن ورقه ها، لازانیا را با آب سرد آبکش کنید.
- مرحله هفتم: ظرف مناسبی را انتخاب نموده و کف و دیواره های آن را با برس به سس بشامل آغشته کنید. یک لایه ورقه لازانیا کف ظرف بچینید. روی ورقه ها مجددا سس بشامل بریزد و یک لایه از مواد سبزیجات اضافه کنید. اندازه مناسبی پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی ورقه های لازانیا را قرار دهید. به همین تربیت لایه ها را داخل ظرف بچینید.
- مرحله هشتم: روی لایه آخر ورقه لازانیا، سس بشامل بریزید و آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و مدتی صبر کنید تا گرم گردد. روی ظرف لازانیا فویل آلومینیوم بکشید و آن را در طبقه میانی فر قرار دهید.
- مرحله نهم: 30 دقیقه بعد لازانیا پخته است؛ فویل را از روی ظرف بردارید و گریل فر را روشن کنید. 3 تا 4 دقیقه دیگه منتظر بمانید تا پنیر پیتزا طلایی رنگ گردد. سپس لازانیا را از فر خارج نموده و وقتی کمی از حرارت آن کاسته شد، برش بزنید. غذای شما آماده است؛ نوش جان!
لازانیا بادمجان بدون فر
اگر در منزل فر ندارید، باز هم می توانید لازانیا بادمجان را تهیه کنید. برای این کار به یک تابه گود احتیاج دارید که لازانیا را در آن قرار دهید. شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم نموده و یک شعله پخش کن روی آن بگذارید. درب تابه را گذاشته و آن را روی شعله پخش کن قرار دهید. در حدود 35 تا 45 دقیقه بعد لازانیا شما پخته می گردد؛ در حقیقت زمانی که کناره های ورقه های لازانیا تغییر رنگ داده و پنیر پیتزا طلایی شد، تابه را از روی شعله بردارید.
نکات مهم در طرز پخت لازانیا بادمجان
نکات زیر را در طرز تهیه لازانیای بادمجان مدنظر قرار دهید:
- برای درست کردن این غذا می توانید از گوشت چرخ نموده نیز بهره ببرید و آن را همراه با سبزیجات تفت دهید.
- لازانیا بادمجان و مرغ نیز گزینه مناسبی است که برای تهیه آن به فیله مرغ خرد شده احتیاج دارید. بدین منظور مرغ را با مواد سبزیجات مخلوط نموده و به خوبی سرخ کنید.
- لازانیا با بادمجان و سیب زمینی گزینه دیگری است که برای تهیه آن از سیب زمینی نگینی استفاده می گردد.
- اضافه کردن نمک به آب جوش، قبل از پختن ورقه های لازانیا اهمیت زیادی دارد، زیرا مانع از چسبیدن ورقه ها به یکدیگر می گردد.
لازانیا بادمجان، لازانیا گیاهی و خوشمزه
در این مطلب طرز تهیه لازانیای بادمجان را داخل فر و بدون فر آموزش دادیم. شما می توانید این غذا را در منزل تهیه نموده و از خوردن آن لذت ببرید. البته، اگر هوس خوردن لازانیا نموده اید اما زمان کافی برای درست کردن آن را ندارید، می توانید از سفارش غذا خبرنگاران یاری بگیرید. با این روش غذای خود را به آسانی سفارش داده و آن را در مدت زمان کوتاهی درب منزل تحویل می گیرید.
منبع: اسنپ فود