طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی شوید

به گزارش وبلاگ مجله پریها، دمی گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم. غذایی که مطابق با سلیقه مان می توانیم هرچه می خواهیم داخلش بریزیم یا ساده ساده درستش کنیم. به هر حال دلیلی ندارد همه وعده های غذایی مان گوشت و مرغ داشته باشد و برای پختنش زمان زیادی صرف کنیم. این روزها که اکثرا در خانه هستیم و اعضای خانواده دور هم جمع اند، باید برای تمام وعده های غذایی برنامه ریزی کنیم و هر وعده را به یکی از اعضای خانواده بسپاریم. ما در خبرنگاران زندگی دستور پخت دمی گوجه را آموزش می دهیم و می توانید وعده امروز را در خانه شما درست کنید.

طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی شوید

مواد لازم:

  • برنج: یک و یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی: 6 عدد متوسط
  • پیاز: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 30 گرم
  • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید.برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

2. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب نموده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید .

3. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام گردد و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده گردد.

4. می توانید از سیب زمینی و بادمجان نگینی شده هم در این ترکیب بهره ببرید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 11 دی 1399 بروزرسانی: 11 دی 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 1359

به "طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید