پیونگ یانگ: آمریکا به دنبال خدشه دار کردن نام کره شمالی است
به گزارش وبلاگ پریها، وزارت خارجه کره شمالی طی بیانیه ای تاکید نمود که آمریکا در پی اتهام زنی های بی اساس به پیونگ یانگ و به دنبال خدشه دار کردن اعتبار این کشور است.

به گزارش به نقل از رویترز، کره شمالی روز آدینه طی اظهاراتی از آمریکا به خاطر بکارگیری تاکتیک های کثیف در مواجهه با پیونگ یانگ انتقاد کرد.
پیونگ یانگ اعلام نمود که اتهامات بی اساس واشنگتن علیه کره شمالی در مورد حمله سایبری، روش نامناسبی برای خدشه وارد کردن به چهره کره شمالی است.
وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه ای گفت: ما می خواهیم این مسئله را روشن کنیم که کشور ما هیچ ارتباطی با به اصطلاح تهدید سایبری که آمریکا از آن صحبت می نماید، ندارد.
طی سال گذشته میلادی و در حالی که ترامپ قصد داشت مذاکرات را به درازا بکشاند، کره شمالی تاکید نمود که مخالف طولانی شدن مذاکرات است. پیونگ یانگ در این باره گفته بود که به ترامپ اجازه نمی دهد تا از کره شمالی به عنوان یک برگ برنده در انتخابات آینده ریاست جمهوری استفاده کند.
ترامپ پیش از این بارها با رهبر کره شمالی عکس یادگاری گرفته و امیدوار بود که بتواند از موفقیت در مذاکرات کره شمالی به عنوان یک برگ برنده در انتخابات استفاده کند. زیاده خواهی آمریکا در مذاکرات و سرانجام دادن به همه تحریم ها به ازای خلع سلاح کره شمالی مذاکرات را به شکست کشاند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان