قسمت های مرکزی و شمالی خلیج فارس نسبتا مواج و متلاطم است

به گزارش وبلاگ پریها، نادر شفیع‌خدایی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: بررسی نقشه های هواشناسی بیانگر آرامش نسبی جو و دریا و تداوم گرما و شرجی تا پایان وقت امروز است.

قسمت های مرکزی و شمالی خلیج فارس نسبتا مواج و متلاطم است

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود از اواخر امشب ضمن تغییر جهت باد از جنوبی به شمالی و افزایش نسبی سرعت وزش باد (شمال غربی) بر تلاطم دریا نیز قدری افزوده شود.

شفیع‌خدایی بیان کرد: انتظار می‌رود وزش جریانات نسبتا شدید شمال غربی به تناوب تا روز چهارشنبه بر روری دریا ادامه داشته و به دنبال آن قسمت‌های مرکزی و شمالی خلیج فارس نسبتا مواج و متلاطم باشد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: همچنین از فردا به سبب وزش باد به تدریج از رطوبت هوا کاسته و بر دمای هوا به طور نسبی افزوده خواهد شد.

وی افزود: برای 24 ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و در برخی نقاط مه رقیق صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

شفیع‌خدایی ادامه داد: جهت وزش باد شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت هشت تا 30 کیلومتر در ساعت و طی ساعاتی از بامداد تا ظهر فردا گاهی تا 38 کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج دریا 30 تا 60 سانتیمتر و از بامداد فردا در قسمت‌های شمال و مرکزی خلیج فارس 60 تا 120 سانتیمتر خواهد بود.

وی افزود: در بندر بوشهر، فردا زمان جزر اول دریا ساعت یک و 52 دقیقه بامداد، مد اول دریا هشت و 23 دقیقه، جزر دوم ساعت 15 و 52 دقیقه و مد دوم در ساعت 22 و 12 دقیقه خواهد بود.

منبع: mehrnews.com
انتشار: 23 مرداد 1397 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 83

به "قسمت های مرکزی و شمالی خلیج فارس نسبتا مواج و متلاطم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قسمت های مرکزی و شمالی خلیج فارس نسبتا مواج و متلاطم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید