طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

به گزارش وبلاگ مجله پریها، سمبوسه غذایی بین المللی است که معولا همراه با سس فلفل سرو می گردد. برای تهیه سمبوسه به نان لواش، سیب زمینی، سبزی معطر و ادویه احتیاج دارید.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سمبوسه جزو غذاهای بسیار لذیذی است که در تمام کشورهای دنیا به سبک های تقریبا مشابهی تهیه می گردد. برای تهیه سمبوسه معمولا مواد میانی در خمیری نازک یا برشی از نان پیچیده شده و در روغن داغ سرخ می گردد.

سمبوسه در ایران به عنوان یک غذای جنوبی شناخته می گردد و معمولا به همراه سس تند سرو می گردد. در بیشتر شهرهای جنوب کشورمان، سمبوسه های خوشمزه و فلفلی را در گوشه کنار خیابان و روی چرخ دستی و یا داخل دکه های کوچک خواهید یافت.

سمبوسه در کشورهای عربی، افغانستان، هندوستان و ... به روش های کم و بیش متفاوتی تهیه می گردد اما به طور کلی؛ در تمام دنیا می توان انواع مختلف این غذای خوشمزه را پیدا کرد. بخوانید: طرز تهیه سمبوسه هندی

سنبوسه واژه ای با ریشه فارسی است که شکل تغییریافته واژه پارسی سنبوسگ می باشد. این واژه به شکل های مشابهی به زبان های دیگر چون عربی، هندی، پنجابی، قرقیزی، قزاقی، ازبکی، سومالیایی، انگلیسی، فرانسوی و دیگر زبان های دنیا راه یافته است.

سمبوسه انواع مختلفی دارد و در هر شهر، با مواد میانی متفاوتی پر می گردد که از جمله آن ها می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه مرغ، سمبوسه گوشت، سمبوسه اسفناج، سمبوسه پنیری و ... اشاره نمود.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما آموزش دهیم؛ پس این مطلب را تا سرانجام بخوانید و ویدیو آموزش را نیز ببینید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه سیب زمینی

سیب زمینی2 عدد
تره و جعفری خردشدههرکدام 2 ق غذاخوری
نان لواشبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

  1. برای تهیه سمبوسه سیب زمینی ابتدا سبزی ها را خرد کنید.
  2. سیب زمینی ها را آب پز نموده و با گوشت کوب برقی آن ها را پوره کنید.
  3. سبزی های خرد شده، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
  4. نان ها را به شکل مستطیل هایی به عرض 7 سانت ببرید.
  5. یک قاشق از مواد را روی یک برش از نان قرار داده و مثل ویدیوی زیر، نان را به صورت مثلثی بپیچید.
  6. وقتی همه سمبوسه ها آماده شدند، آن ها را یکی یکی داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید.
  7. سمبوسه های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها جذب دستمال گردد.
  8. سمبوسه را با سس کچاب یا سس فلفل تند سرو کنید.

ویدیو آموزش پیچیدن سمبوسه:

منبع: setare.com
انتشار: 14 اسفند 1399 بروزرسانی: 14 اسفند 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 1476

به "طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید