طرز تهیه خورشت گوجه سبز؛ از این غذا غافل نشوید
به گزارش وبلاگ پریها، حالا که فصل گوجه سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم اش لذت ببریم.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، حالا که فصل گوجه سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم اش لذت ببریم.
مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز:
گوجه سبز: 500 گرمگوشت: 300 گرمنعناع سرخ شده: 1 پیمانهجعفری سرخ شده: 1 پیمانهنمک و زردچوبه: به مقدار لازمفلفل: به مقدار لازمپیاز داغ: 3 قاشق غذا خوریزعفران دم نموده: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورشت گوجه سبز:
1. گوشت را خرد کنید و با فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.
2. در سرانجام پخت، زعفران و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
3. به جای گوشت می توانید در این خورشت از مرغ هم بهره ببرید.
منبع: جام جم آنلاین