شیر پروتئین چیست؟

به گزارش وبلاگ مجله پریها، بدن ما برای این که بتواند در طول روز بهترین عملکرد را داشته باشد نیازمند مواد مغذی است؛ صبح، ظهر، بعد از ظهر و شب. پروتئین یکی از همین مواد مغذی است که از راه های مختلفی برای ما مفید واقع می گردد و مصرف آن لازم است. اولین ویژگی پروتئین، خاصیت سیرکنندگی آن است. ویژگی دیگر پروتئین های با کیفیت مثل پروتئین موجود در شیر، یاری به کنترل وزن و ثابت نگه داشتن قند خون است. پروتئین ها عنصر اولیه و ضروری رشد و حفظ ساختار ماهیچه ها هستند و علاوه بر موارد گفته شده خواص بسیار زیادی برای بدن ما دارند و به قولی نیازمان به آن ها حیاتی است. در ادامه این مقاله به مزایا، زمان و موارد مصرف پروتیئن و هم چنین معرفی و شرح درباره شیر پروتئین خواهیم پرداخت.

شیر پروتئین چیست؟

مزایای مصرف پروتئین

  • مصرف پروتئین موجب کاهش اشتها و سطح گرسنگی می گردد.
  • باعث افزایش توده عضلانی و قدرت بدنی می گردد.
  • برای سلامت استخوان ها مفید است.
  • هوس و میل شدید به غذاهای متنوع را کم نموده و گزینه مناسبی برای میان وعده های دیرهنگام است.
  • سوخت و ساز بدن را بالا برده و چربی سوزی را افزایش می دهد.
  • موجب کاهش فشار خون می گردد.
  • به کاهش وزن یاری می نماید.
  • پروتئین یاری می نماید تا با افزایش سن سلامت خود را حفظ کنید.

زمان و موارد مصرف پروتئین

افرادی که فعالیت روزانه بالایی دارند، کسانی که رژیم سلامت دارند و افرادی که به تناسب اندام خود اهمیت می دهند، باید به مقدار و زمان و چگونگی مصرف پروتئین خود در طول روز دقت داشته باشند. این افراد در وعده صبحانه، به عنوان میان وعده و حتی یک وعده کامل برحسب مقدار احتیاج خود باید پروتئین مصرف نمایند.

ورزشکاران هم برای رشد و بازیابی عضلات احتیاج ضروری به مصرف پروتئین چه در طول روز و چه در وعده قبل و بعد از تمرین و حتی قبل از خواب دارند. مصرف پروتئین قبل از تمرین، پتانسیل بالایی برای بهبود عملکرد ورزشی دارد. با فراهم کردن جریان ثابتی از آمینواسید ها در زمان آغاز تمرین، رسیدن آن ها به عضله های فعال را به حداکثر رسانده و در نتیجه تحلیل و تخریب بافت عضلانی در طول تمرین را کاهش می دهید.

مزایای خوردن پروتئین قبل از ورزش

  • آنابولیک بهتر یا رشد عضلانی
  • بهبود بازیابی عضلات
  • افزایش قدرت و توده بدون چربی بدن
  • افزایش کارایی عضلات

بعد از تمرین تخریب بافت عضلانی افزایش پیدا می نماید. اگر میزان پروتئین مصرفی بعد از تمرین به اندازه کافی نباشد، بافت عضلانی تخریب شده جایگزین نمی گردد. بنابراین بعد از انجام تمرین احتیاج بدن به پروتئین به منظور ریکاوری و بازسازی عضلات از زمان های دیگر بیشتر است.

میزان مصرف پروتئین

وقتی تعادل نیتروژن در بدن انسان پایدار باشد؛ به این معنی است که فراوری و تخریب نیتروژن در توازن قرار می گیرد. وقتی تعادل منفی گردد، پروتئین ها با سرعت بیشتری نسبت به فراوری، تخریب می شوند. بنابراین تعادل مثبت نیتروژن است که باعث ساخت عضله در بدن می گردد.

بر اساس تحقیقاتی که روی تعادل نیتروژن اجرا شده است، میزان پروتئین توصیه شده برای افراد عادی، حدود 1 گرم و برای ورزشکارانی که فعالیت بالایی دارند حدود 1/5 تا 2 گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن است. این مقدار تا حدود 2/5 گرم می تواند افزایش پیدا کند. اگر روزانه این مقدار پروتئین وارد بدن شما گردد، مطمئن باشید تعادل منفی نیتروژن در بدن شما صورت نمی گیرد.

شیر پروتئین چیست؟

همان طور که گفتیم مصرف پروتئین برای افرادی که به صورت حرفه ای ورزش می نمایند یا فعالیت روزانه بالایی دارند به منظور بهبود توان و عملکرد ورزشی و رفع کردن انرژی روزانه، امری لازم است. به همین خاطر کاله پرو در کوشش است تا محصولات خود را بر اساس احتیاج مخاطبان خود تعریف و فراوری کند که در این میان یکی از این محصولات همین شیر پروتئین است. محصولی که گروه کاله پرو در نظر گرفته است، شیری تغلیظ شده با پروتئین به اسم شیر پروتئین (پرومیلک) است.

این شیر حاوی میزان بالایی پروتئین (30 گرم در هر سروینگ) ترکیبی وی و کازئین بوده و به علت داشتن هر دو منبع پروتئین زود جذب و دیر جذب، یک غذای کامل برای رشد و هم چنین ریکاوری (بازیابی) عضلات به حساب می آید. مصرف روزانه و منظم شیرپروتئین به شما این امکان را می دهد تا با بدنی پرتوان به فعالیت های روزمره، به ویژه فعالیت های ورزشی خود ادامه دهید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 خرداد 1398 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 224

به "شیر پروتئین چیست؟" امتیاز دهید

5 کاربر به "شیر پروتئین چیست؟" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیر پروتئین چیست؟"

1 دیدگاه

مریم 22 دی 1398

میزان کالری ش چقدره؟
هر سروینگ ش چند گرمه؟

پاسخ به مریم
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید