ویتنام برای توفان شدید استوایی آماده می گردد

به گزارش وبلاگ پریها، خبرنگاران آنلاین:هزاران نفر در ویتنام از ترس یک توفان شدید استوایی که قرار است وارد این کشور گردد،جابه جا شده اند.

ویتنام برای توفان شدید استوایی آماده می گردد

با ما همراه باشید تا با بهترین تور ویتنام سفر کنید.

به گزارش یورونیوز، توفانی که در فیلیپین 43 کشته بر جای گذاشت و زندگی در جنوب شرق چین را هم مختل کرد.

مقامات چینی که برای اولین بار در امسال هشدار گردباد نسات را داده بودند، 300 هزار نفر را در جزیره هاینان تخلیه کردند.

در چند روز اخیر ویتنام هم دست خوش بادهای شدید بوده و انتظار می رود که سواحل شمال شرقی این کشور در بعد از ظهر آدینه دستخوش طوفان شدیدی گردد.

قایق های نجات به سواحل این کشور فرستاده شده و از کشاورزان هم خواسته شده برای کاهش میزان خسارات، محصولات خود را زودتر برداشت نمایند.

آسیای جنوب شرقی در دو ماه اخیر شاهد سیلابهای شدیدی بوده که در تایلند یک صد و نود و در کامبوج نیز یک صد کشته بر جای گذاشته است.

آشنایی با مضامین تخصصی آب و هوا

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 7 آذر 1398 بروزرسانی: 18 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 561

به "ویتنام برای توفان شدید استوایی آماده می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویتنام برای توفان شدید استوایی آماده می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید