سیرالئون اولین انتخابات مبتنی بر بلاک چین در جهان را برگزار کرد

به گزارش وبلاگ پریها، شهروندان کشور سیرالئون روز 7 مارس در یک رای گیری عمومی شرکت کر دند. این رای گیری برای اولین بار در جهان مبتنی بر رمزنگاری بلاک چین برگزار گردید.

سیرالئون اولین انتخابات مبتنی بر بلاک چین در جهان را برگزار کرد

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

دولت سیرالئون بیش از 70 درصد این رای گیری را با استفاده از فناوری بلاک چین پیاده سازی نموده است. از بلاک چین برای ارزهای دیجیتالی و پول های رمزشده استفاده می گردد و یکی از محکم ترین سیستم های رمزنگاری اشتراکی است.

این فناوری بلاک چین به نام Agora توسط فردی به نام لئوناردو گامار طراحی و پیاده سازی شده است. این سیستم رای ها را به طور ناشناس در یک کتابخانه غیرقابل تغییر یا دستکاری ذخیره می نماید و نتیجه رای گیری سریعا اعلام می گردد.

برگه های رای ناشناس در سیستم بلاک چین Agora ذخیره و رکورد می شوند. هیچ کس نمی تواند این سیستم را تغییر دهد ولی نتایج رای گیری هر بخش یا احرازهویت و بازشماری رای ها امکان پذیر است. هر حوزه رای می تواند به راحتی برگه های رای مربوط به خودش را مدیریت و نتیجه را مشاهده کند.

رای گیری مورد تایید همه گروه ها

دولت سیرالئون با استفاده از این سیستم می تواند یک رای گیری و نظرسنجی عمومی قابل اعتماد و کاملا مطمئن را برگزار کند. رای دهنده ها اطمینان دارند هیچ کسی نمی تواند رای آن ها را خوانده یا رمزگشایی نمایند و مقامات دولتی یا احزاب و قومیت های مختلف نیز به طور شفاف و عمومی به نتایج یا پروسه رای گیری نظارت دارند.

در کشور سیرالئون، احزاب و قومیت های زیادی وجود دارد و همواره تایید و اعتبار رای گیری های عمومی مورد سوال قرار می گیرد. اما بلاک چین می تواند موجب کاهش تنش ها و اعتمادسازی میان تمام طرفین گردد.

سیرالئون کشوری با جمعیت 7.4 میلیون نفر است. به همین خاطر، استفاده از فناوری بلاک چین در رای گیری امکان پذیر بوده و از سوی دیگر موجب کاهش هزینه های چاپ برگ رای کاغذی و شمارش آرا می گردد.

البته، سیستم رای گیری Agora کامل نیست و هنوز به عنوان یک سیستم جامع رای گیری کاستی هایی دارد ولی می تواند اکثریت یک رای گیری را تعیین کند. کشورهای دیگر برای استفاده از این سیستم یا سیستم های مشابه مبتنی بر بلاک چین؛ هنوز باید روی توسعه آن کار نمایند.

ارزش سیستم رای گیری Agora در این است که غیرمتمرکز پیاده سازی می گردد و با سیستم های رای گیری الکترونیکی ناکارآمد فعلی متفاوت است. کشورهای زیادی از سیستم های رای گیری الکترونیکی استفاده می نمایند ولی آسیب پذیری ها و نقاط ضعفی دارند که ممکن است مورد حمله سایبری یا دست کاری قرار بگیرند.

آقای گامار و همکاران اش می خواهند این سیستم رای گیری را به کشورهای آفریقایی دیگر هم صادر نمایند و اعتقاد دارند یک سیستم رای گیری کاملا امن و کاربردی طراحی کردند که در جهان نمونه ندارد.

منبع

منبع: یک پزشک
انتشار: 30 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 465

به "سیرالئون اولین انتخابات مبتنی بر بلاک چین در جهان را برگزار کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیرالئون اولین انتخابات مبتنی بر بلاک چین در جهان را برگزار کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید