ساخت 150 هزار واحد استیجاری برای دهک های یکم تا سوم جامعه

به گزارش وبلاگ مجله پریها، به گزارش خبرنگاران، محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در خصوص ساخت 150 هزار واحد استیجاری گفت: 150 هزار واحد کف تقاضایی هست که برای مصوب شدن به هیئت دولت پیشنهاد کرده ایم که 50 هزار واحد آن برای دهک های یک تا سوم جامعه با سود 5 درصد است و 100 هزار واحد آن برای دهک های میانه جامعه در نظر گرفته شده است.

ساخت 150 هزار واحد استیجاری برای دهک های یکم تا سوم جامعه

او گفت: همزمان با اجرای قانون جهش تولید مسکن ساخت 150 هزار واحد استیجاری هم به منظور ایجاد تعادل در بازار اجرا می شود. در صورتی که تقاضا برای واحد استیجاری بیشتر شود، منعی برای افزایش این تعداد نداریم.

در ادامه یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: طبق برنامه سند جامع مسکن در دولت های مختلف باید سالی یک میلیون واحد مسکن ساخته می شد که این موضوع انجام نشد.

او با بیان اینکه بازار مسکن در دولت قبل تعطیلی بوده است، افزود: علت آن گرانی مسکن در زمینه های مختلف، رها شدن طرح های مسکن در دولت گذشته بود.

یوسفی با بیان اینکه در چند سال گذشته 980 درصد افزایش قیمت مسکن داشتیم، گفت: نزدیک به 6 میلیون و هشتصد هزار نفر در کشور مستاجر داریم و ساخت یک میلیون واحد مسکونی هم که در تعهد دولت است. اگر بخواهیم 150 هزار واحد مسکن اجاره ای بسازیم همچنان کمبود مسکن وجود دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در ساخت مسکن اجاره ای به سه نکته باید توجه شود. مدت و اندازه اجاره چقدر است و دولت در این قرارداد طرف موجر است یا مستاجر.

یوسفی گفت: برای کنترل قیمت مسکن و اجاره بها باید فاصله کمبود مسکن را کم کنیم. بازار مسکن باید برای نیاز افراد باشد نه سوداگری.

او گفت: تاثیر برنامه های مسکنی نیازمند صرف زمان بلند مدت است و امیدواریم با اجرای برنامه های ساخت مسکن تا چند سال دیگر تعادلی در این بازار ایجاد شود.

منبع: خبرنگاران

آخرین اخبار حوزه مسکن را در صفحه بازار مسکن خبرنگاران بخوانید.

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 26 آبان 1400 بروزرسانی: 26 آبان 1400 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 1868

به "ساخت 150 هزار واحد استیجاری برای دهک های یکم تا سوم جامعه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساخت 150 هزار واحد استیجاری برای دهک های یکم تا سوم جامعه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید