خجسته: مبارزه با مفاسد جناحی نیست

به گزارش وبلاگ پریها، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد مالی با تاکید بر اینکه مبارزه فراگیر با مفاسد مطالبه عموم مردم است گفت: چرا عده ای در مقابل فساد سکوت می نمایند؟ فردی که در مبارزه با فساد تعلل کند خود شریک مفسدان محسوب می گردد، نباید چشم های خود را بر روی مفاسد ببندیم.

خجسته: مبارزه با مفاسد جناحی نیست

امیر خجسته در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به ورود قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد و ضرورت دنبال کردن این موضوع در همه سطوح اعلام کرد: اینکه امروز قوه قضاییه در همه سطوح برای مبارزه با مفاسد مالی وارد شده است و حقیقت را با مردم در میان می گذارد نشان می دهد که بحث جناحی نیست بلکه هدف اصلی مبارزه با مفاسد است. ایشان هم به قوه قضاییه، هم به قوه مقننه و هم به قوه مجریه با جدیت ورود پیدا نموده و با هر مسئول در هر مقامی که باشد در صورت مشاهده فساد برخورد خواهد نمود.

وی در ادامه اظهار کرد: برخورد فراگیر قوه قضاییه با مفاسد مطالبه مردم است که اقدامات اخیر این قوه نیز مورد استقبال مردم قرار گرفته است. مردم انتظار مبارزه با مفاسد را دارند. چرا عده ای در مقابل فساد سکوت می نمایند؟ بنده نیز به عنوان رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد مالی تمام قد در این زمینه ایستاده ام و به همراه سایر نمایندگان هر کاری بتوانیم در زمینه مبارزه با فساد انجام می دهیم.

نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه در پاسخ به این سوال که از نظر شما مهم ترین بُعد برای مبارزه با مفاسد چیست؟ اعلام کرد: از نظر من باید با فساد در همه بخش ها مبارزه کرد. فساد امروز تبدیل به یک اژدها هفت سر شده که از همه جا سردرآورده است. اما دیگر مرگ این اژدها فرارسیده است. باید مبارزه با فساد با مدیریت و نظارت ادامه یابد.

وی در ادامه تاکید نمود: تعلل در مبارزه با مفاسد جبران ناپذیر است. حضرت علی (ع) در مبارزه با مفاسد به هیچ کس رحم نکرد. فردی که در مبارزه با فساد تعلل کند خود شریک مفسدان محسوب می گردد. نباید چشم های خود را بر روی مفاسد ببندیم. متاسفانه امروز خیلی ها سکوت نموده اند اما ان شاءالله برخوردهای قوه قضاییه به نتیجه می رسد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 4 مهر 1398 بروزرسانی: 3 مهر 1399 گردآورنده: pariha.ir شناسه مطلب: 378

به "خجسته: مبارزه با مفاسد جناحی نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خجسته: مبارزه با مفاسد جناحی نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید