آشپزخانه مادر تری در کاتا نوا
به گزارش وبلاگ پریها، در تور پوکت امکان ندارد که به رستورانهای این شهر مراجعه نکنید، چشیدن طعم غذای تایلندی را باید در بهترین رستورانهای پوکت تجربه کنید که آشپزخانهی مادر تری یکی از آنها است.

این رستوران تمام ویژگیهای لازم برای صرف یک شام عاشقانه و افسانهای را دارد. رستوران مادر تری مشرف بر پرتگاه دریای آندامان و ساحل ماسههای شنی در کاتا نوا رویال ویل است. محل فعلی این رستوران قبلا متعلق به خاندان سلطنتی تایلند بود. غذاهای دریایی کبابی این رستوران بسیار خوشمزه هستند. کاتا در 8 کیلومتری جنوب پاتونگ قرار گرفته است. چشمانداز بسیار زیبایی از پنجرهی رستوران پیش روی شما است و بهخصوص غروب دلفریبی دارد. صاحب این رستوران یکی از معماران سرشناس تایلندی است و تمام هنر خود را به کار برده تا چنین مکان رویایی و مسحورکنندهای را در این مکان زیبا میسازد. به محض ورود به رستوران حس ظرافت و زیبایی که در فضا پخش شده است، به شما در تور پوکت منتقل میشود.
بیرون رستوران استخرهای سنگی و باغهای شگفتانگیزی وجود دارد و این زیبایی در کنار طنین موسیقی، تجربهی شامی عالی را برای شما به ارمغان خواهد آورد. ابرها در افق صف کشیدهاند، آسمان سایه بر سر زمین انداخته و صدای شکستن امواج فیروزهای در صخرههای گرانیتی در فضا طنینانداز میشود. در تور پوکت با انتخاب رستوران مناسب میتوانید یک غذای عالی و تازه میل کنید.
در این رستوران هم غذاهای مدرن و هم غذاهای سنتی تایلندی به گردشگران تور پوکت عرضه میشود. دو آشپز ماهر که یکی غذای مدرن میپزد و دیگری غذاها تایلندی، سکاندار آشپزخانهی این رستوران هستند. قیمت غذاهای این رستوران گران است. گوشت گوسالههای این رستوران در سسی مخصوص خوابانده شده و آرام پخته میشود که طعم بینظیری دارد. ماهیهای تن رستوران هم با پورهی هویج، فلفل زرد سرخشده و گوجهفرنگی گیلاسی سرو میشود. رستوران مادر تری از 7 صبح تا 11 شب، آماده پذیرایی از مهمانان است.